17 January 2023

Open dag bij TOON

Op Wereldkankerdag organiseert TOON een open dag.
Op zaterdag 4 februari is iedereen tussen 10.00 - 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kom kijken en ervaren wat TOON voor jou kan betekenen. Onze vrijwilligers en de koffie staan voor je klaar!

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar één op de drie Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. Kanker zet je wereld op z’n kop en kanker heb je niet alle. Tijdens de behandeling, maar zeker ook nog daarna. Op Wereldkankerdag staan we extra stil bij de impact die kanker heeft op het leven van zoveel mensen. 

Ben jij benieuwd wat een Centrum voor leven met en na kanker doet? Ben je nieuwsgierig wat we misschien voor jou kunnen betekenen? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Loop dan gerust even binnen. 

Loop gerust eens binnen. Onze vrijwilligers en de koffie staan voor je klaar!
Programma Open dag: 
10.00 – 16.00 uurTussen 10.00 - 16.00 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen en kennis te maken. Onze vrijwilligers laten je ons huis zien en vertellen je graag wie we zijn en wat we doen.
10.00 – 12.00 uurVan 10.00 – 12.00 uur zijn onze jongste gasten van harte welkom. Want kanker raakt iedereen, ook kinderen en jongeren. Deze ochtend kunnen zij samen knutselen of bijvoorbeeld iets maken voor iemand die hen dierbaar is.
10.30 - 11.30 uurLezing: Gezin en kanker

Als een ouder of opvoeder kanker krijgt, is dat ingrijpend. Het ziek zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en zetten het normale leven op zijn kop. Praktische en persoonlijke ondersteuning kan een gezin dan helpen om op een passende manier verder te gaan. Wij geven je graag informatie en vertellen je meer over ons speciale lotgenotenprogramma ‘Gezin met kanker’. 
Deze lezing wordt verzorgd door Margré van der Linden en Tanja Pijpers.  

11.00 – 13.00 uurErvaar een hand-, voet,- of hoofdmassage

Bij TOON bieden we verschillende ontspannende activiteiten aan. Want hoe fijn is het als je in een moeilijke periode even tijd voor jezelf hebt en even kunt ontspannen. Ilse Blankers geeft je graag een hand-, voet-, of hoofdmassage.
12.00 – 14.00 uurOptreden door coverband Two Steps West 

Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op onze open dag. Muziek kan verbinden of   geeft troost. Muziek laat ons lachen en genieten. Kom tussen 12.00 - 14.00 uur     luisteren naar coverband Two Steps West.

Graag tot ziens op onze open dag op zaterdag 4 februari!