Activiteiten bij Inloophuis TOON
Doe je mee?

Activiteiten bij Inloophuis TOON  Doe je mee?
Activiteiten voor gasten
Wil jij een activiteit begeleiden?
Sponsoractiviteiten
Wat past bij jou?

Lees hier meer over onze activiteiten voor gasten

Inloop

Inloop

TOON is een warme, huiselijke ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker. Tijdens de inloopmomenten kun je zonder afspraak binnenlopen. Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen je graag, zij zijn er voor jou. Kom gerust eens binnen voor een kopje koffie of thee, voor een moment van rust of een fijn gesprek.

Inloopmomenten:
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur
Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur

Wil je graag vooraf een afspraak maken? Bel dan tijdens onze openingstijden naar TOON.
Vind je het fijn als één van onze vrijwilligers telefonisch contact met je opneemt? Stuur dan een mailtje naar info@thhw.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Bewegen

Bewegen is belangrijk voor je gezondheid. Ook als je kanker hebt of hebt gehad. Kanker en de behandeling van kanker vraagt veel van je lichaam. Veel patiënten ervaren klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, een verminderde conditie, minder spierkracht of veranderingen in de stoelgang. Ook naasten geven regelmatig aan minder energie te hebben, vermoeid te zijn of slecht te slapen.  

Bij TOON organiseren we verschillende activiteiten om samen te bewegen. Samen actief bewegen is fijn en motiveert om vol te houden. Kom in beweging en doe mee!

Klik hier voor een overzicht van onze beweegactiviteiten.

Bewegen
Creatief

Creatief

Veel mensen vinden het fijn om creatief bezig te zijn. Iets doen of maken is leuk en geeft afleiding. Daarnaast kan creativiteit helpen om je emoties te uiten, te ordenen en weer grip te krijgen.
Bij TOON bieden we verschillende creatieve groepsactiviteiten aan. De sfeer is ontspannen en laagdrempelig, ervaring is niet nodig.

Klik hier voor een overzicht van alle creatieve activiteiten.

Kinderen en jongeren

De ziekte kanker en de emoties die daarbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en zetten het normale leven op zijn kop. Ook kinderen en jongeren worden geraakt door kanker. 

Wij bieden een lotgenotenprogramma ‘Gezin met kanker’ om gezinnen te ondersteunen die te maken krijgen met kanker.

Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten voor kinderen en verzorgen wij gastlessen / projecten bij scholen en jongerencentra. 

Lees hier meer over onze activiteiten voor kinderen en jongeren.

 

Kinderen en jongeren
Ondersteunen

Ondersteunen

Kanker en de gevolgen daarvan, roepen vele vragen. Op verschillende manieren proberen wij je (professioneel) te ondersteunen. Hiervoor werken we samen met professionals en instanties.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunende activiteiten.

Ontmoeten

Contact met lotgenoten kan erg waardevol zijn. Lotgenoten begrijpen wat je meemaakt en het kan fijn zijn ervaringen en tips uit te wisselen. Tijdens verschillende bijeenkomsten kun je bij TOON lotgenoten ontmoeten. Ook komen patiëntenverenigingen regelmatig in ons centrum.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten waar je in gesprek kunt gaan met lotgenoten.

Ontmoeten
Ontspanning

Ontspanning

De ziekte kanker brengt veel emoties en spanningen met zich mee. Wil jij even tijd voor jezelf? Tijd om tot rust te komen, je zorgen even los te laten en helemaal te ontspannen. Meld je dan aan voor één van de ontspanningsactviteiten bij TOON.

Klik hier voor een overzicht van alle ontspannings activiteiten.

Workshops, lezingen en meer

Regelmatig organiseren we lezingen of workshops. Gasten en belangstellenden zijn hier van harte welkom.

Vind hier alle lezingen en workshops die wij organiseren.

Workshops, lezingen en meer