Maandagavond, 1x per 6 weken

Mannenavond

Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar TOON; of ze nu zelf patiënt zijn, partner, vriend of vader van iemand met kanker of wanneer ze iemand verloren zijn aan kanker. Doel van de avond is ervaringen delen en elkaar inspireren. Soms gaat het over (leven met) kanker. Hoe doe je dat en waar loop je tegenaan? Maar regelmatig luisteren we ook naar het verhaal van één van de aanwezigen over zijn hobby of passie.

De volgende mannenavond is op maandagavond 5 augustus van 19.00 - 20.30 uur.

 

Mijn verhaal achter de muziek.

Op de volgende mannenavond staat opnieuw muziek centraal. We luisteren niet alleen naar muziek, maar vertellen elkaar ook het verhaal erachter. Waarom heb ik gekozen voor dit muziekstuk? Wat wil ik hierover met de anderen delen? Dus luisteren, stil zijn, verwonderen en wie weet zelfs verrassen.

Als voorbereiding vragen we je jouw keuze via de groepsapp door te geven vóór 26 juli a.s. Of, als je voor de eerste keer komt, je keuze door te geven naar het mailadres van TOON; info@thhw.nl  Noteer alsjeblieft de naam van de artiest, zanger(es), groep of orkest. En de titel van het nummer (lied) of muziekstuk

Een muzikaal welkom op 5 augustus. 

Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

 

Data: Maandag 5 augustus
Tijd: 19.00 - 20.30 uur. 
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker.
Begeleiding: Kees Timmermans en Harry Nijenhuis.
Aanmelden: Graag vooraf aanmelden. 
  Bel hiervoor tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.
Kosten: -