Maandagavond, 1x per 6 weken

Mannenavond

Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar TOON; of ze nu zelf patiënt zijn, partner, vriend of vader van iemand met kanker of wanneer ze iemand verloren zijn aan kanker. Doel van de avond is ervaringen delen en elkaar inspireren. Soms gaat het over (leven met) kanker. Hoe doe je dat en waar loop je tegenaan? Maar regelmatig luisteren we ook naar het verhaal van één van de aanwezigen over zijn hobby of passie.

De volgende mannenavond is op dinsdag 12 maart, deze keer dus niet op maandag.

Het thema is deze avond: De Fuck-it-list.

Op het moment dat je te maken krijgt met kanker komt het begrip “Bucket-list” nogal eens ter sprake.
Tijdens de vorige mannenavond vertelde Kasper Klaarenbeek, van het boek “Echt de Sjaak”, dat hij zijn “Bucket-list” vervangen heeft door de “Fuck-it-list”. Omdenken dus. Geen lijst met dingen die je beslist gedaan wilt hebben, maar een lijst met dingen die je juist nooit meer wilt doen in je leven. De blunders, de fouten of vervelende ervaringen die je in je leven hebt meegemaakt komen in deze lijst. Ook dingen waarvan je denkt dat anderen die van je verwachten of omdat het zo hoort. En je zorgt ervoor dat je er nooit, maar dan ook nóóit meer mee te maken krijgt. Gewoon hiertegen NEE zeggen. Gemakkelijk toch? Je hebt het in eigen hand.

Dit “NEE” geeft je ruimte voor nieuwe of andere mogelijkheden waar je wél blij van wordt en waar je vervolgens volmondig “JA” tegen kunt roepen. Met deze lijst doe je minder en geniet je meer van alles dat op je pad komt.

Maak eens zo’n fuck-it-lijstje en breng het de volgende keer ( 12 maart ) mee. Maak er echt werk van.

 

Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734. 

 

Data: Maandagavond, ongeveer 1x per 6 weken.
  Dinsdag 12 maart, maandag 22 april 2024.
Tijd: 19.00 - 20.30 uur. 
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker.
Begeleiding: Kees Timmermans en Harry Nijenhuis.
Aanmelden: Graag vooraf aanmelden. 
  Bel hiervoor tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.
Kosten: -