Dinsdag 10 september van 10.00 - 11.30 uur

Lotgenotengroep voor vrouwen met kanker

Als je kanker hebt, kan het prettig zijn om met mensen te praten die hetzelfde ervaren als wat jij meemaakt of hebt meegemaakt. Je vindt herkenning en erkenning bij elkaar. En je kunt ervaringen uitwisselen of gewoon praktische tips delen.

Ben je een vrouw en heb je kanker? Sluit je dan aan bij onze lotgenotengroep voor vrouwen met kanker. De groep is er voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gekregen, kort of misschien al wat langer geleden. Je bent van harte welkom.Β 

De lotgenotengroep komt ongeveer één keer per zes weken bij elkaar op dinsdagochtend tussen 10.00 – 11.30 uur. De onderwerpen die besproken worden zijn uiteenlopend van aard. Het kan over kanker gaan of over datgene waar je tegenaan loopt nu je moet leven met kanker. Ook fijne momenten mogen gedeeld worden en er is volop ruimte voor jouw inbreng en vragen.

De lotgenotengroep wordt begeleid door Nikky Kivits-Bollen. Nikky is ervaringsdeskundige en vanuit haar werk als vitaliteitscoach bekend met o.a. thema’s uit de Positieve Gezondheid. In de groep kan iedereen haar verhaal kwijt en hopelijk inspireren we elkaar. Wij hopen dat de groep een veilige plek is waar iedereen zich gehoord voelt.

Wil je aansluiten bij deze lotgenotengroep?
Stuur een mail naar info@thhw.nl of bel naar 0416 – 652734.

 

Data: Dinsdag 10 september 2024
Tijd: 10.00 - 11.30 uur.
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker.
Begeleiding: Nikky Kivits - Bollen en Karin Verhulst
Aanmelden: Stuur een mail naar info@thhw.nl
Β  Of bel tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.