Woensdagmiddag, 5x per jaar

Lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker

Samen met de Prostaatkankerstichting organiseren wij 5x per jaar een lotgenotenbijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. Je kunt lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen. 

Kees Gosens, ervaringsdeskundige bij de Prostaatkankerstichting, is aanwezig bij de bijeenkomsten. Kees weet als geen ander hoe kanker je leven compleet op zijn kop kan zetten.

Kees vertelt: “In een kleine groep komen we bijeen en kan men in gesprek gaan met lotgenoten. Ik ben tijdens deze middag vooral het luisterend oor en zorg als gespreksleider dat iedereen aan het woord kan komen. Het feit dat je niet de enige bent die vragen heeft, kan al een opluchting zijn. En het is niet erg om je verdriet, je teleurstelling, je angst of je pijn te tonen. Want prostaatkanker kan afschuwelijk zijn met o.a. impotentie en/of incontinentie tot gevolg.”

Kees Gosens kreeg negen jaar geleden te maken met prostaatkanker. Kees begrijpt de emotionele en lichamelijke pijn van patiënten, kan veel informatie over de ziekte en behandelingen verstrekken, kan in gesprek gaan over het andere sociale leven dat vaak na kanker ontstaat en weet uit ervaring wat het is om te worstelen met wel of niet werken, inclusief de financiële gevolgen.

Wij nodigen je van harte uit voor deze bijeenkomsten. Zowel patiënten en naasten zijn van harte welkom.

 

Data:

Woensdag 6 september en 1 november 2023.  

Tijd: 14.00 - 15.30 uur.  
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker.
Begeleiding: Kees Gosens (PKS) en Kees Timmermans (TOON).
Aanmelden: Graag vooraf aanmelden.
  Bel hiervoor tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.
Kosten: -