Iedere donderdag van 9.00 - 10.00 uur

Bewegen in de buitenlucht

Wat gaan we doen?
Bewegen in de buitenlucht is een actief beweegprogramma. Wekelijks gaan we samen bewegen met het doel je conditie, balans, kracht en lenigheid te behouden of te vergroten. Wandelen, intensief wandelen, lenigheidsoefeningen, lichte krachttraining en behendigheidsoefening. We zijn ongeveer een uur bezig.  

We starten met een warming up op een rustig wandeltempo. Dit bouwen we op naar meer intensieve oefeningen. Tot slot sluiten we af op een rustig wandeltempo. We houden rekening met ieders mogelijkheden. Alle oefeningen zijn afgestemd om te doen naar eigen vermogen en capaciteit. Plezier, samen, bewegen, buiten en ontspannen zijn daarin leidend. 

Voor wie? 
Patiënten tijdens of na behandeling, naasten en nabestaanden zijn van harte welkom. Ben je gemotiveerd om je conditie te verbeteren? Sluit je dan aan.  

Wie begeleidt de beweeggroep? 
Bewegen in de buitenlucht wordt begeleid door Kees Timmermans en Harry Nijenhuis. Kees en Harry zijn al jaren actief als vrijwilliger bij Inloophuis TOON.

Kees is ruim 22 jaar actief geweest als trimmer en heeft veel hardloopwedstrijden gelopen. Daarnaast heeft hij ook veel trainerservaring. Als trainer van een recreantenloopgroep en als voetbaltrainer. Deze ervaring en zijn passie voor bewegen wil hij graag met jullie delen. 

Kees en Harry kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan.  

 

Data: Iedere donderdag.
Tijd: 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: We treffen elkaar bij het Lido in Waalwijk.
  De eerste donderdag van de maand spreken we af bij Inloophuis TOON.
Begeleiding: Kees Timmermans en Harry Nijenhuis.
Aanmelden: Graag vooraf aanmelden.
  Bel hiervoor tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.