Woensdagmiddag van 13.30 - 14.30 uur.

Beweeg mee en ontspan

Bewegen is goed, dat weet iedereen, maar na een ernstige operatie, bestraling of chemotherapie, is dat misschien het laatste waar je aan denkt. Heb je nog wel vertrouwen in je lichaam?
Om je een zetje in de goede richting te geven en je te laten ervaren wat je kunt en nog verder kunt uitbouwen, is er bewegen en ontspannen met en na kanker.

Wat kun je verwachten?
We gaan rustig beginnen met kleine bewegingen vanuit je armen, je schouders en romp. Je kunt dit zittend of staand doen en de bewegingen net zo groot of klein maken als je zelf prettig vindt. Ook gaan we bewegingen maken die goed zijn voor je evenwicht, zodat je steviger op de grond staat. Je zult bemerken wat voor jou mogelijk is en dat je meer kunt dan je denkt.

In een kleine groep gaan we aan de slag op muziek die past bij de bewegingen die we gaan maken. Op het eind is er altijd een ontspanningsoefening, deze kun je liggend op een matje of zittend op een stoel uitvoeren. Je wordt hierin begeleid, zodat je helemaal kunt ontspannen.

Zowel patiënten als naasten kunnen meedoen aan deze activiteit. Kom het gewoon eens proberen. Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

 

 

Data:  Woensdag 3 april, 15 mei 2024.
   
Tijd: 13.30 - 14.30 uur.
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker.
Begeleiding: Els Spiekermann.
Aanmelden: Graag vooraf aanmelden.
  Bel hiervoor tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34.