Professionele vrijwilligersorganisatie

Bij TOON werken ongeveer 50 mensen aan een warm en open huis voor iedereen die geraakt is door kanker. Hier lees je meer over de organisatie en de verschillende functies in ons centrum. Interesse om deel uit te maken van ons team? Neem dan eens een kijkje bij de openstaande vacatures of neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te komen maken.

Wie doet wat

Organisatie

Bestuur
Het bestuur bestaat uit 5 personen en maakt het beleid voor TOON. Het bestuur werkt actief mee in de organisatie van TOON.

Coördinator
De coördinator is Tanja Pijpers. Zij heeft de coördinatie over de dagelijkse gang van zaken in het huis en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid en de begeleiding van de vrijwilligers.

Vrijwilligers
Betrokken en goed opgeleide vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. Onze vrijwilligers staan voor je klaar om je gastvrij te ontvangen, een luisterend oor en ondersteuning te bieden of een activiteit te begeleiden.

Achter de schermen
Ook achter de schermen zijn vele vrijwilligers actief om ons centrum draaiende te houden. Denk hierbij aan de administratie, ICT, huismeester of tuinman.

PR en Sponsorcommissie
TOON is afhankelijk van acties, donaties en sponsoring. De PR- en Sponsorcommissie richt zich hierop en werkt continu aan de naamsbekendheid van TOON. 

Evenementen- en  Jongerencommissie
Regelmatig organiseren wij extra activiteiten zoals lezingen of workshops. Ook voor kinderen en jongeren worden speciale activiteiten georganiseerd.

 

Bestuur en coördinator

Organisatie

Nicolle Sommer

Nicolle Sommer

Voorzitter
Petra van Berkum

Petra van Berkum

Secretaris
Frans Baars

Frans Baars

Penningmeester
Monique van der Heijden

Monique van der Heijden

Bestuurslid
Theo Spiekermann

Theo Spiekermann

Bestuurslid
Tanja Pijpers

Tanja Pijpers

Coördinator
Linda van Rijen

Linda van Rijen

Coördinator