4 bijeenkomsten, start bij voldoende aanmeldingen

Cursus: Laat je horen!

Creatief stemgebruik is een ontdekkingsreis naar je unieke klank en geluid. Najaar 2024 organiseren we opnieuw deze cursus. 

“Laat je horen!” is een cursus van 4 bijeenkomsten. Aan de basis ligt de aandacht en zorg voor jezelf. We werken met ademhaling en ontwikkelen het gevoel om te aarden en met beide benen op de grond te staan.

Je maakt kennis met en ontwikkelt je eigen klank. Creatief stemgebruik is controle over je stem loslaten, voelen, er zijn, je plek innemen en daar uiting aan geven. Als je klanken maakt versterk je daarmee het contact met het lichaam. Je brengt jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.

Op deze ontdekkingsreis ontdek je dat je klank, je geluid, je stem gehoord mag worden. Je best doen is geen optie. En in contact met anderen zul je ervaren en verrassend opkijken dat er spontaan harmonieën ontstaan. Ervaar hoe fijn het is als je, zonder te oordelen en met al je emoties en gevoelens, jezelf kan laten horen. Voel daarna in stilte wat dit gevoel met jou doet.

Deze cursus staat onder begeleiding van Jan Diependaal. Jan is bekend van de CD “Maak het lichter” waarvan de opbrengst van de verkoop ten goede komt voor TOON.

Ben je enthousiast geworden, ga dan mee op ontdekkingsreis naar jezelf?
Meld je aan via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

 

Data: Start bij voldoende aanmeldingen
Tijd: 13.30 - 14.30 uur
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Begeleiding: Jan Diependaal.
Aanmelden: Bel tijdens de openingstijden naar 0416 - 65 27 34 of mail naar info@thhw.nl
  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt vol = vol.

 

 

Ik wil zingen zoals vogels zingen, zonder erover na te denken wie er luistert en wat ze ervan vinden"

Rumi