Dinsdag 14 en 28 november 2023 van 13.30 - 15.30 uur

Workshop: Anders kijken naar foto's

Met plezier berichten wij je over deze nieuwe activiteit in het najaar.

Onder enthousiaste begeleiding van Piet Pulles, 40 jaar professioneel fotograaf en docent fotografie aan het kunstencentrum, word je meegenomen in het proces van anders kijken naar foto’s. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een stukje geschiedenis van de fotografie, de betekenis van fotografie in het verleden maar ook de emotionele waarde van foto’s voor jezelf, compositieverandering enz.

 

 

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten op dinsdag 14 en dinsdag 28 november van 13.30 – 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Een fotocamera meenemen hoeft niet, een mobiele telefoon waarmee je foto’s kunt maken volstaat.

Wil je meedoen met deze workshop? Meld je dan vooraf aan via 0416 – 652734 of info@thhw.nl . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Voor de 1e bijeenkomst vragen wij je een door jezelf gemaakte, voor jou betekenisvolle, foto mee te nemen. Dit mag een oude foto op papier zijn maar ook een recente foto die je digitaal aanlevert. Graag je foto inleveren voor vrijdag 10 november. Piet zal ter voorbereiding de ingeleverde foto’s inscannen zodat ze op het scherm duidelijk zichtbaar zijn voor alle deelnemers. Deze zelf gemaakte foto’s worden in groepsverband bekeken en besproken.

Digitaal versturen van een foto kan naar info@thhw.nl