Donderdag 29 juni 2023 van 19.00 - 21.00 uur

Informatie avond Kanker en werken, hoe doe je dat?

Na de diagnose kanker verandert je leven en heeft vaak blijvende gevolgen. Naast mogelijk zichtbare zijn er misschien ook niet zichtbare gevolgen als vermoeidheid, prikkelbaarheid, moeite met plannen, organiseren, overzicht bewaren en omgaan met druk. Deze gevolgen kunnen grote invloed hebben op je werksituatie. Het is tijdens of na je behandeltraject vaak moeilijk weer aan het werk te gaan of het werk gedeeltelijk weer op te pakken. Soms lukt werken helemaal niet meer.

Dit kan naast invloed op je financiële situatie ook invloed hebben op zingeving en ontwikkelingsmogelijkheden en je thuissituatie.

Deze avond zal dhr. Onno van Domburg Scipio, Adviseur Verzuim en Re-integratie bij Libra Arbeidsexpertise en ervaringsdeskundige kanker, vertellen welke invloed kanker kan hebben op je werk. Wat komt er allemaal op je af wanneer je de diagnose kanker hebt gekregen en je weer aan het werk wilt (of moet!) gaan. Wat zijn je rechten en plichten en wat is de rol van je werkgever en UWV en waar kun je terecht voor hulp en begeleiding bij je re-integratie?

 

Datum: Donderdag 29 juni 2023
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: TOON | Centrum voor leven met en na kanker
  Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk
Aanmelden: Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of via 0416 - 652734